Wie zijn wij

Ik ben Marijke Verbunt en heb ruime ervaring met onze doelgroep. Mijn studierichting is HBO IW, Toegepaste psychologie en loopbaancoaching.

Mijn functie bestaat uit het managen van alle werkzaamheden die  binnen ROED-werkt plaats vinden. Ik draag de zorg over het reilen en zeilen binnen onze doelgroep en alles daarom heen. Wij streven ernaar dat onze jongeren het roer weer in eigen handen krijgen zodat zij op eigen kracht hun gekozen koers uit kunnen zetten naar bijvoorbeeld een passende  baan of juiste studie.  Ons team werkt vanuit de kracht die iemand in zich heeft waardoor de klacht steeds meer uit dooft.

Wil je direct contact met mij opnemen? stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen ROED verricht ik Psychologisch onderzoek en geef ik advies aan alle betrokkenen.  Ik ben GZ Psycholoog met jarenlange ervaring in onderzoek en begeleiding van kinderen en  jongeren met o.a. ADD, ADHD, autisme , cognitieve en of emotionele beperkingen.

Wil je direct contact met mij opnemen? stuur een e-mail ter attentie van Agnes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Kitty afgestudeerd Ervaringsdeskundige/woonbegeleider. Mijn opleiding is SPW4 met addendum ervaringsdeskundige. De ervaringen die ik heb zijn heel breed van verslavingsproblemen tot GGZ problematiek, denk hierbij aan psychose gevoeligheid, depressies, ADHD. Met succes heb ik de diagnoses overwonnen en er mee om leren gaan. Door de ervaringen te leren omzetten in professionaliteit ben ik er van overtuigd dat ik heel snel aansluiting kan vinden. Waardoor er heel snel vooruitgang geboekt kan worden.

Wil je direct contact met mij opnemen? stuur een e-mail ter attentie van Kitty naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ROED werkt met verschillende job coaches die ieder op zich goed de weg weten in specifieke branches. Dit om de kans van slagen te vergroten.

Binnen ROED denk ik mee in het behalen van doelstellingen door informatie en aanbevelingen toe te voegen aan strategische plannen; voorbereiden en afronden van actielijsten; implementeren en rapporteren van productiviteit, kwaliteit en klantenservice standaarden; problemen op te lossen; controles uitvoeren;  systeemverbeteringen vaststellen; veranderingen implementeren.

Roed-werkt, werkt samen met: